Friday, July 21, 2006

Email: Η κότα έκανε τ` αβγο ή το αβγό τη κότα;

Με αφορμή το άρθρο

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=300151

έχω να εκφράσω τις δυο (+1 μπόνους) επικρατέστερες απόψεις για την προέλευση του ημέηλ!

Πάμε λοιπόν

Άποψη πρώτη:

(Θεωρία Δημιουργίας)

Ο μέγας αρχιτέκτων (πολλοί τον λένε θεό) έφτιαξε το ημέηλ σε 7 μέρες. Πολλοί λένε πως στη πραγματικότητα πήρε πολύ περισσότερο χρόνο, και πως το 7 μέρες είναι συμβολικό. Ο Δημιουργός ονομάζεται Τόμλινσον.

Πολλοί υποστηρικτές αυτής της θεωρίας πιστεύουν οτι ο θεός έστειλε στη γη (γουίντοουζ) τον ιησού-νορτόν για να γιατρέψει τα ημέηλ από το πρωτατορικό αμάρτημα (βιασμός του παπακίου @), επίσης γνωστό με το κωδικό όνομα ιοί. Λένε επίσης οτί στην δευτέρα μπέτα παρουσία του νόρτου 2009 θα γίνει η τελική κρίση/σκανάρισμα όλων των ημέηλ (εισερχομένων ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ) και είτε θα πάνε στο παράδεισο-ίνμποξ είτε στη κόλαση-πέρμανεντ ντηλήτ.

Να αναφέρουμε οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν οτι ο νόρτον δεν είναι ο πραγματικός μεσσίας που θα σώσει τα ημέηλ και πολλοί υποστηρίζουν τον μακάφη ή άλλους. Πολλοί πόλεμοι και κακά έχουν βρεί την ανθρωπότητα με αφορμή αυτό.

Άποψη δεύτερη

(Θεωρία εξέλιξης)

Η θεωρία αυτή στηρίζει οτι τα ημέηλ εξελίχτηκαν από κατώτερα είδη επικοινωνίας, με τους επιστήμονες να μην συμφωνούν αν ο κοινός πρόγονος είναι τα σήματα καπνού ή οι τοιχογραφίες στα σπήλαια. Άμεσος πρόγονος θεωρείται το τηλεομοιότυπο (φαξ) και άλλα παρόμοια μέσα.Η θεωρία αυτή έχει εξοργίσει τους δημιουργηστές που την θεωρούν βλάσφημη ενόπιον του νόρτου. Σε πολλά μέρη έχει απαγορευτεί η διδασκαλία της. Επίσης έχουν μπερδέψει πολλά ημέηλ και τα έχουν φανατίσει έτσι ώστε να θεωρούν υποτιμητική την καταγωγή τους από κατώτερα μέσα επικοινωνίας. Παρ` όλα αυτά, η εξέλιξη της επικοινωνίας (ιμ-σμσ-μμς-τσατ κλπ) δείχνει οτι η παρούσα θεωρία μάλλον είναι βάσιμη.

Άποψη τρίτη-μπόνους

(θεωρία επιστημονοντολόγων)

σε κάποιο μακρυνό γαλαξία ζούσε ένας τύραννος που βασάνιζε μπάητς δεδομένων και αυτά εξεγέρθηκαν και αυτός τα παγίδευσε και τα έφερε στη γη και τα πάγωσε και τα έριξε σε ηφαίστεια και τότε διαλύθηκαν σε μπιτς που σχημάτισαν ιούς και ενσωματώθηκαν στα ημέηλ. Για περισσότερες πληροφορίες δώσε μας όλα τα λεφτά σου για να σου καθαρίσουμε τα ημέηλ απο τους ιούς αυτούς.

1 comment:

Anonymous said...

eisai gtp